Rendezvények

FotoRace kiállítás
(2007.10.09)

2007.10.09.-én megrendezésre került a FotoRace első kiállítása, melyen az utolsó három versenyen nevezett felhasználóink közül heten vehettek részt, mint kiállítók.

FotoRace fotókiállítás

Farkas László - diplomás fotóművész - aktív közreműködésével megrendezésre került a FotoRace első kiállítása, melynek a Kőbányai Pataky Fotóklub adott otthont.

A klub időszakos, belső kiállításainak egyikén a FotoRace felhasználói is lehetőséget kaptak, hogy 12 kép erejéig bemutathassák képeiket. Ezeknek az "induló kiállításoknak" az anyagából további rendezvényekre is eljuthatnak a képek.

A kiállításon résztvevő fotók

A havonta induló versenyek pályázói közül választottuk ki azokat, akik részt vehettek a kiállításon. A válogatásnál - lehetőségeinkhez mérten - figyelembe vettük a fotózás iránti elkötelezettséget, azaz az eddig feltöltött képek minőségén túl fontos szempont volt az oldalon mutatott aktivitás is. A júliusban -, az augusztusban -, és a szeptemberben induló versenyek nevezői közül választottuk ki azokat a felhasználókat, akiknek a képei szerepeltek a kiállításon.

A kiállításra küldendő képekkel kapcsolatban alapvető kritérium volt, hogy megfelelő méretű, és minőségű alapanyaggal rendelkezzenek a fotósok az A4-es kidolgozáshoz.

A kiállítás

A kiállítás októbertől, keddenként 17.00-tól látogatható a Patakyban a fotóklub összejövetelei alkalmával, és természetesen a belépés díjtalan.

A fotósok

Akik a felkérésünket elfogadták:
- Enikő
- Juli
- Zsu
- Dakes
- Hard heart
- Skitty
- Syabi

A kiállított képek


A helyszínHozzászolások

Szólj hozzá Te is!
2007.10.09 23:29:20 . [3564]

Köszönjük Skittynek a helyszínről készített képeit.
( Zsuról pár képet nem tettem fel, mert úgyis leszedette volna. ;) )FotoRace | DigiNews | © Minden jog fenntartva | Megtekintve : 3472