Hírek

Az augusztusi verseny (200808)
(2008.09.12)

"Állatfotók

Ha belenézünk a családi albumba, a fiókok mélyére, biztos vagyok benne, mindenkinek lapul ott legalább egy fotó kedvencéről, kutyáról, macskáról vagy bármi más állatról.

Eszközök webmestereknek
Egyszerűen használható eszközök weblapépítéshez
Névnapkiíró, PageRankChecker, stb.Van, aki a természetet járva kutatja a vadon élő állatokat, ez időigényes, sokkal nagyobb felkészültséget igénylő feladat. A házi kedvencek, állatkerti, vadasparki állatok kéznél vannak ugyan, de nehéz valami újszerű, meghökkentő, egyedi fényképet készíteni, pl. egy cicáról.
Különleges nézőpont, egy merész vágás igazán különlegessé tud tenni bármit, csupán a fotós kreativitásán múlik a jó kép.

Nehéz dolgom volt, mert sok jó kép érkezett, mégis választanom kellet.
A 20588 képet emelném ki első helyezettként. A kép hangulatában, színvilágában emelkedik ki a többi közül, a fák csodálatosan vezetik a szemet egészen a témáig. A szarvas fölé tornyosuló erdő elrejt és megmutat egyszerre. Remekül komponált kép. Gratulálok hozzá!

Nagyon tetszik az 19461 számú kép. Jó nézőpont, és kedves pillanat. A fűszálak mélységet biztosítanak a képnek. A háttér kellemesen mosott. Ügyes.

Kiemelnék egy másik mókusos képet, a 19413 számút az áltós szerkesztés miatt. Nagyon jó képnek tartom.

A 21823 számú képet nem lehet nem szeretni, a kedves kölyökmacska bájosan néz a kamerába. Egy régi csokoládédesszert doboza jut róla az eszembe. Kedves kép.

Kiemelném még a 22691 képet. Egy boglárkát látunk szemből, számomra ritka és érdekes nézőpontból, melyet a fűszál végén lévő cseppecske tovább fokoz.

Fotózzuk bátran szeretett házi kedvenceinket, menjünk ki bátran a természetbe,szépségeit kutatva!

Gratulálok a pályázóknak!"
Tóth Zsuzsanna


Hozzászolások

Szólj hozzá Te is!FotoRace | DigiNews | © Minden jog fenntartva | Megtekintve : 4265