____________________

Név
Jelszó
Regisztráció

Jelszó újraküldéseEgyéb
 
* Válogatott...
Összes fotó
Feltöltés
Saját fotók
Válaszok
Rendezés
 
Kategóriák
 
Pályázatok
 
Gyermekkor
Pályázat:
Szauna - Játék


Képek beküldési ideje:
2011-09-01 00:00:00 - 2011-09-30 23:59:59

BevezetőA szaunaclub.hu-val együttműködve a FotoRace újra egy játékot hirdet melyben a szaunázást igyekszünk közösen népszerűsíteni. Ezt a játékot a nálunk már hagyományosnak tekinthető pályázati rendszerben bonyolítjuk le a megszokott módon, és a szaunázás mellett a lényeg természetesen a fotózáson van.

A játék tárgya, követelmények

A játékra nevezett képeknek a szaunaclub.hu témájával kell foglalkozniuk, valamit meg kell felelniük a FotoRace szabályzatának. Azaz minden olyan fotót elfogadnánk ami a szaunázáshoz kapcsolható, vagy összefüggésbe hozható vele. Tehát akár maga a cselekmény, a szaunázás, vagy akár maga a hely, ahol az emberek szaunáznak, vagy a közeg, vagy az azt működtető izzó kövek….

Egy kép nevezéséhez a feltöltött képen kívűl szükség lesz még az eredeti nyers képre, utómunkák esetén pedig az eredeti méretű utómunkával bővített verzióra is. Ezeket mindenki tartsa otthon a fiókjában készenlétben! (A nyertesek ezzel igazolják majd, hogy saját képpel neveztek.)

Nevezés

A nevezés díjtalan!

A képek nevezésére a következő időszakban van lehetőség:
2011.09.01. 00:00:00 - 2011.09.30. 23:59:59

A pályázatra az egy pályázótól küldhető képek száma nincs korlátozva.
A pályázaton kizárólag a FotoRace oldal felhasználói indulhatnak, viszont egy ingyenes regisztrációt követően bárki lehet felhasználó.

A nevezés menete:
- a fotó feltöltése a FotoRace oldalára a hagyományos módon
- képkategóriának a "*pályázat" kategóriát kell beállítani (csak a nevezési időszakban lesz elérhető!)
- bár előre is feltölthetőek a képek, és majd utólagosan is átállíthatod a kategóriát, mégis javasolt a feltöltést a nevezési időszakban megtenni
- a feltöltött képeket pontozhatóan kell feltölteni, mert a felhasználói pontok is számítanak majd az elbírálásban!
(lásd lentebb!)

Díjak

A pályázaton induló képek közül hármat emelünk ki nyertesként.

A verseny díjait a szaunaclub.hu ajánlotta fel:

1. helyezett: Egy 2 éjszakás, 2 személyes félpanziós pihenési lehetőség a Termál Hotel Liget-ben, és 2 db Szaunaclub kártya

2. helyezett: 2 db Szaunaclub kártya és 2 db logóval hímzett törülköző

3. helyezett: 2 db Szaunaclub kártya és 1 db logóval hímzett törülköző

(Információ a Szaunaclub kártyáról)

Elbírálás

A szavazás ugyan már a feltöltés kezdetétől folyamatosan megy (moderátori pontozás, felhasználói értékelések), az összesítés, az ellenőrzések, a végleges döntés, és a kihirdetés azonban a nevezési időszak lejárta után, 2011.10.31.-ig fog megtörténni. (hogy az utolsó napon feltöltött kép is kivárhassa a 30 napos pontozhatóságának lejártát.)

1. helyezett a legtöbb moderátori pontot elért kép, holtverseny esetén a FotoRace felhasználói által adott pontok döntenek, még további holtverseny estén a moderátorok végleges döntést hoznak.

2. 3. helyezett a FotoRace felhasználói által legtöbbre értékelt képek tulajdonosai, holtverseny esetén a moderátori pontok döntenek, még további holtverseny esetén szintén a moderátorok döntenek.

Felhasználói pontoknak a FotoRace oldalán adható hagyományos minősítések átlaga alapján kialakult
sorrendet tekintjük. (Nem a számtani átlag, hanem az oldalon használt számolási rend, azaz az "Elért átlag" szerinti első kép!)
Moderátori pontoknak az oldalon tevékenykedő moderátorok általi rangsorolást tekintjük. (Ami alapján a képek pl. a Tanulószobába is kerülhetnek. Ezek a pontok a pályázatban résztvevő képeknék láthatóak lesznek.)

Kikötések

(...mivel bárki több képpel is indulhat)
Egy ember csak egy díjat nyerhet!
Ha valaki több helyezést is elérne, akkor a legmagasabb díj az övé a megnyertek közül, az alacsonyabbak pedig a sorban utána következőket illeti.

A Szauna-Játék akkor minősül sikeresnek, ha legalább 10 felhasználó "játszik", egyben legalább 10 kép nevezése is megtörténik.
Sikertelen játék esetén a nyeremények nem kerülnek kiosztásra.

A játékban történő részvétel nem mentesít a FotoRace egyéb szabályai alól. (Lásd Szabályzat)

Szerzői jogok

A nevezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a nyertesként kiválasztott három képet (csak ezt a hármat) a szaunaclub.hu felhasználhatja saját belátása szerint. Azaz a nyertes képek megjelenhetnek pl. design-elemként a szaunaclub.hu oldalán, vagy névjegykártyákon, stb.

Mindezért ellenszolgáltatásként a szaunaclub.hu a Díjak bekezdésben szereplő nyereményeket biztosítja.
A képeket a későbbiekben egyéb célokra is felhasználhatod, a szaunaclub.hu nem ragaszkodik a kizárólagossághoz.
(Mindez a nyeremény átvételekor írásban is rögzítésre kerülhet.)

A nevezéssel elfogadod, hogy a nevezett képed - webes formátumban (a FotoRace-re feltöltött állapotában) - felkerülhet egyben a szaunaclub oldalára is.A pályázat képei
Nyomj egy like-ot a FotoRace-re!Vitalist - VitalFood, az elérhető étrendtervező

Tandemszem
Babakocsi, babaruha


BannerCOM bannercsere rendszerPillangószív