____________________

Név
Jelszó
Regisztráció

Jelszó újraküldéseEgyéb
 
* Válogatott...
Összes fotó
Feltöltés
Saját fotók
Válaszok
Rendezés
 
Kategóriák
 
Pályázatok
 
Gyermekkor


A legaktívabb tagok

Ez a lista legaktívabb tagokat mutatja, mely lista összeállításában kiemelt szerepet játszik a tagok által írt kommentek mennyisége, és főként minősége. Minél több részletes véleményt írsz, annál nagyobb eséllyel kerülsz be az elsők közé.

Augusztustól a legaktívabb tagok díjazásban is részesülnek. Minden hónap végén a két legaktívabb tag részére egy-egy kép nevezéséhez elegendő kreditmennyiséget írunk jóvá (4 Verseny-Kredit, 1 Egyszerű-Kredit). Az első jóváírás 2006.08.31.-e után történik meg.

VÁLTOZÁS!

Sajnos az idő bebizonyította, hogy ezt a lehetőséget adminisztrátori oldalról nem vagyunk képesek kézben tartani. Emiatt a "Legaktívabbnak járó Kreditek" funkciót felfüggesztem. Az utolsó jóváírás a 2014. január havi lesz, utána ilyen módon nem történik további jóváírás. A korábbi elmaradások pótlását várhatóan 2014. február elejéig tudom majd befejezni.

Megértéseteket köszönöm.

Felhívom továbbá a figyelmeteket az oldal szabályzatának az Értékelések, és a Mi alapján pontozz? című bekezdéseire, valamint arra, hogy a szabályzat szerint az egy-két szavas semmitmondó értékelések büntetést (kreditlevonást) vonhatnak maguk után. Erre a hónap végén legaktívabbnak bizonyult tagok között kiemelten figyelni fogunk.

2017.03
2017.02
2017.01
2016.12
2016.11
2016.10
Korábbiak
2016.12

1. Szalontai Gabor
2. Gáspár Zoltán
Nyomj egy like-ot a FotoRace-re!Vitalist - VitalFood, az elérhető étrendtervező

Tandemszem
Babakocsi, babaruha


BannerCOM bannercsere rendszerPillangószív