____________________

Név
Jelszó
Regisztráció

Jelszó újraküldéseEgyéb
 
* Válogatott...
Összes fotó
Feltöltés
Saját fotók
Válaszok
Rendezés
 
Kategóriák
 
Pályázatok
 
Gyermekkor
VIP képek

Szeretnéd fotódat kiemelni a többi kép közül, hogy mindig az elsők között jelenjen meg? Szeretnéd, hogy többen megnézzék, és többen értékeljék? Erre megvan a lehetőséged. Legyen a Te képed is VIP kép, és jelenjen meg az elsők között! Ezzel a lehetőséggel képed kiemelt figyelmet, és több értékelést kaphat.

Azonban, ha ezt szeretnéd sietned kell, hisz nem lehet mindenkinek kiemelt képe. Az oldal zavartalan működését biztosítandó egyszerre maximum 4 VIP kép lehet, így ha nem vagy elég gyors, elfoglalják az orrod elől a helyeket.

Ahhoz, hogy képed VIP lehessen, csak a kiválasztott fotód tulajdonságai között kell beállítanod, hogy ez egy VIP kép. (Saját fotók menüpontban a kiválasztott kép alatt a VIP feliratra kattintva.) A kiemelt hely ára 1 Verseny-Kredit, mellyel 4 napig biztosítod képed elsőségét. Ez alatt az idő alatt képed az "Összes fotó" kategóriában bármilyen sorrend esetén az első négy között fog szerepelni.

Fontos megjegyzések

Ne feledd, hogy egy kép sem minősíthető tovább 30 napnál, ez alól a VIP képek sem kivételek! Ha lejárt a feltöltéstől számított harminc nap, akkor a kép már csak szöveges értékelést kaphat.

Azzal, hogy a képedet VIP-nek jelölöd, a megszokottnál több értékelésre számíthatsz majd. Azonban könnyen előfordulhat, hogy némelyik értékeléssel nem értesz majd egyet. Esetleg túl szigorú értékeléseket fogsz kapni.

Ne feledd, az értékelők nem sértegetni akarnak, csak elmondják a véleményüket. Ha nem is értesz velük egyet, kezeld udvariasan a hozzászólásokat!

Végül: A VIP nevezés nem kötelező. Ha úgy érzed nem szívesen kockáztatsz egy esetlegesen sértőnek vélt értékelést, ne nevezz!
Nyomj egy like-ot a FotoRace-re!Vitalist - VitalFood, az elérhető étrendtervező

Tandemszem
Babakocsi, babaruha


BannerCOM bannercsere rendszerPillangószív