Neked mi a véleményed?

A FotoRace továbbfejlesztése, vagy működtetése közben néha olyan kérdések is felmerülnek melynek eldöntéséhez a Te véleményedre is kíváncsiak lennénk. Persze már eddig is számos módon jelezhetted észrevételeidet, de az egyes témák igazi eldöntéséhez szükséges objektív szavazás hiányzott.

Ennek fényében szeretnénk bevezetni a közvéleménykutatás egy hatékonyabb formáját. Azaz időnként kérdéseket teszünk fel Neked, amelyek megválaszolásával befolyásolhatod az oldal fejlődését. Segítsd válaszoddal munkánkat, hogy együtt egy jól működő portált alakíthassunk ki.

Előfordulhat, hogy a válaszok nem fedik le az összes lehetőséget, így nem tudsz közülük választani. Ilyenkor ne habozz, vesd fel a fórumban az Ez így nem jó.. topicban az elképzelésed!Te minden értékelést elfogadsz, amit a képeidre írnak a többiek?
Mindet elfogadom, hisz úgyse érdekel miket írkálnak a többiek.
Mindet elfogadom, még akkor is, ha indokolatlan pontlevonást, vagy csak egy „De szupi!”-t tartalmaz, hisz nem lehet mindenki profi.
Csak a használható, és megindokolt értékeléseket fogadom el, mert jóváhagyásommal csak a normális vélemények íróinak szeretnék krediteket juttatni.
Jé, el is lehetne utasítani? Nem is tudtam!A megtekintéshez be kell lépned.


Vissza a főoldalraKorábbi kérdések:
Szerinted fontos információ, hogy az értékelendő fotók milyen fényképezővel készültek?
Szerinted egy pontszám nélküli értékeléssel is meg lehessen ismerni a fotók készítőit, vagy ehhez mindenképpen előbb pontozni kelljen?
Te miért nem nevezel a havonta induló díjazott versenyekre?
Te minden értékelést elfogadsz, amit a képeidre írnak a többiek?
Te miért nem látogatod a fórumot?
DigiNews - Cikkek, tesztek a digitális fotózás világából FotoRace - Fotó-verseny, Képértékelés, Galériák