Neked mi a véleményed?

A FotoRace továbbfejlesztése, vagy működtetése közben néha olyan kérdések is felmerülnek melynek eldöntéséhez a Te véleményedre is kíváncsiak lennénk. Persze már eddig is számos módon jelezhetted észrevételeidet, de az egyes témák igazi eldöntéséhez szükséges objektív szavazás hiányzott.

Ennek fényében szeretnénk bevezetni a közvéleménykutatás egy hatékonyabb formáját. Azaz időnként kérdéseket teszünk fel Neked, amelyek megválaszolásával befolyásolhatod az oldal fejlődését. Segítsd válaszoddal munkánkat, hogy együtt egy jól működő portált alakíthassunk ki.

Előfordulhat, hogy a válaszok nem fedik le az összes lehetőséget, így nem tudsz közülük választani. Ilyenkor ne habozz, vesd fel a fórumban az Ez így nem jó.. topicban az elképzelésed!Szerinted egy pontszám nélküli értékeléssel is meg lehessen ismerni a fotók készítőit, vagy ehhez mindenképpen előbb pontozni kelljen?
Szerintem elég egy pontszám nélküli értékelés is, hogy megismerhessem a feltöltőt, hisz mindig érdekel ki az, de senkit sem szeretnék megbántani egy esetleges rosszabb ponttal.
Szerintem fontos, hogy csak pontozás után derüljön ki a feltöltő neve, hisz különben majd mindenki először megnézi ki az, aztán majd a feltöltő "híre" alapján fog pontozni. Így inkább arcra fog menni a dolog, és kevésbé fog a kép számítani.A megtekintéshez be kell lépned.


Vissza a főoldalraKorábbi kérdések:
Szerinted fontos információ, hogy az értékelendő fotók milyen fényképezővel készültek?
Szerinted egy pontszám nélküli értékeléssel is meg lehessen ismerni a fotók készítőit, vagy ehhez mindenképpen előbb pontozni kelljen?
Te miért nem nevezel a havonta induló díjazott versenyekre?
Te minden értékelést elfogadsz, amit a képeidre írnak a többiek?
Te miért nem látogatod a fórumot?
DigiNews - Cikkek, tesztek a digitális fotózás világából FotoRace - Fotó-verseny, Képértékelés, Galériák