Neked mi a véleményed?

A FotoRace továbbfejlesztése, vagy működtetése közben néha olyan kérdések is felmerülnek melynek eldöntéséhez a Te véleményedre is kíváncsiak lennénk. Persze már eddig is számos módon jelezhetted észrevételeidet, de az egyes témák igazi eldöntéséhez szükséges objektív szavazás hiányzott.

Ennek fényében szeretnénk bevezetni a közvéleménykutatás egy hatékonyabb formáját. Azaz időnként kérdéseket teszünk fel Neked, amelyek megválaszolásával befolyásolhatod az oldal fejlődését. Segítsd válaszoddal munkánkat, hogy együtt egy jól működő portált alakíthassunk ki.

Előfordulhat, hogy a válaszok nem fedik le az összes lehetőséget, így nem tudsz közülük választani. Ilyenkor ne habozz, vesd fel a fórumban az Ez így nem jó.. topicban az elképzelésed!Szerinted fontos információ, hogy az értékelendő fotók milyen fényképezővel készültek?
Nem, szerintem semmi szükség erre. Sőt, igazándiból egyéb adatokra sem vagyok kíváncsi, mert befolyásolhat a döntésben.
Igen, szerintem szükség van minél több információra, hogy kiderüljön, egy adott kép miért olyan, amilyen.A megtekintéshez be kell lépned.


Vissza a főoldalraKorábbi kérdések:
Szerinted fontos információ, hogy az értékelendő fotók milyen fényképezővel készültek?
Szerinted egy pontszám nélküli értékeléssel is meg lehessen ismerni a fotók készítőit, vagy ehhez mindenképpen előbb pontozni kelljen?
Te miért nem nevezel a havonta induló díjazott versenyekre?
Te minden értékelést elfogadsz, amit a képeidre írnak a többiek?
Te miért nem látogatod a fórumot?
DigiNews - Cikkek, tesztek a digitális fotózás világából FotoRace - Fotó-verseny, Képértékelés, Galériák