A nyertesek

A verseny-ciklus végére a zsűri eldönti melyik képet gondolja a legjobbnak, melyiknek ítéli a fődíjat. Továbbá a felhasználók - köztük Te is - eldöntik, hogy melyik kép nyerte el leginkább a tetszésüket, melyik kép lett a közönségdíjas. Amennyiben néhány kép között holtverseny alakulna ki, abban az esetben az oldal adminisztrátorai (mint utolsó szavazók) fenntartják maguknak a jogot a közönségdíjas kép kiválasztására.
 
A versenyen történő fődíj, vagy közönségdíj elnyerése esetén az oldalra történt regisztrációdnál megadott e-mail címedre fogsz kapni egy tájékoztató levelet a verseny lezárását követően. Ez a szavazási időszak lezárása után pár nappal történik meg. Persze Te is jelentkezhetsz egy - a címünkre írt - levélben, vagy a megadott telefonszámokon. Amennyiben egy hónapon belül nem érnénk el, (nem jelezel vissza a neked küldött levélre, vagy más módon nem jelentkezel), úgy tekintjük, hogy az oldal üzemeltetését kívánod támogatni, és lemondasz nyereményedről a FotoRace javára.
 
Amennyiben a Te képedet gondolta a zsűri, vagy a többiek a legjobbnak, akkor a verseny végén bizonyítanod kell, hogy a képet Te készítetted. Ezt a kép eredeti (eredeti méretű, stb.) verziójának bemutatásával tudod megtenni. Küldd el a nyertes kép eredetijét, és a magadról közölni kívánt adatokat a címünkre.
 
A nyereményedet - annak jellegétől függően - akár személyesen is átveheted, akár postai futár kézbesítheti, vagy akár a bankszámládra is megérkezhet. A részleteket minden esetben személyesen, vagy telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés útján pontosítjuk.
 
Fontos megjegyezni, hogy a nyeremény átadásának költségeit mi nem tudjuk korlátlanul felvállalni. Egy amerikai nyertesnek nem tudjuk a tárgy-nyereményét futárpostával kiszállíttatni. Tehát hivatalosan a nyeremény felvételének költségei kizárólag a nyertesre hárulnak, kivéve ha a FotoRace üzemeltetői másképp nem döntenek.
 


__________________________________________________________________________________________________ ForoRace.DigiNews Szabályzat - További információ: support@fotorace.hu