Kreditek

A FotoRace oldalán kétféle kredit létezik:
- Az Egyszerű Kerdit, melyért cserébe képeket tölthetsz fel az oldalra, és melynek megszerzéséhez csak értékelned kell mások képeit
- A Verseny Kredit, melyért cserébe a már feltöltött képedet benevezheted a versenybe, és amelyhez legegyszerűbben egy szerény díj ellenében juthatsz.

 
A FotoRace képértékelő versenyben történő részvételhez Verseny-Kreditekre van szükséged. Ezek nem azonosak a versenyen kívül használatos Egyszerű Kreditekkel, melyeket más felhasználók képeire írt véleményeidért kapsz. Ezekhez a Verseny-Kreditekhez legegyszerűbben a mikrofizetési lehetőségek igénybevételével juthatsz hozzá. Ezen Verseny-Kreditekért cserébe tudsz többek között képet nevezni a versenyre, vagy egy adott képre több szavazatot is leadni.
 
A Verseny-Kreditek egyszerűen átválthatóak Egyszerű Kreditekre is. Egy Verseny-Kredit értelemszerűen több Egyszerű Kreditet ér. Az átváltás visszafelé nem működik, csak egyirányú!
 
A mikrofizetési lehetőségek igénybevételéért cserébe kapott Verseny-Kreditek csak a FotoRace oldalán használhatóak. Visszaváltásuk, visszavásárlásuk nem lehetséges. Az így elköltött pénzed visszafizetésére nincs lehetőségünk.
 
(A részletekről, díjakról a Szabályzat Verseny-Kreditek című bekezdésben olvashatsz.)
 


__________________________________________________________________________________________________ ForoRace.DigiNews Szabályzat - További információ: support@fotorace.hu