Versenyciklusok

A versenyek minden hónapban újraindulnak.
Azért, hogy minden képre ugyanannyi ideig lehessen szavazni, ezek a verseny-ciklusok két részre tagolódnak:
•  Az első időszak a versenyben résztvevő fotók nevezésére, feltöltésére szolgál.
 
Egy adott verseny-ciklusba az adott hónap első felében lehet nevezni a képeket. Ez az időszak hivatalosan az adott hónap 1. napján 00:00 órakor kezdődik, és az adott hónap 15. napján 24:00 órakor ér véget.
 
Például a márciusi verseny-ciklusba március 1.-én 00:00 órától, március 15.-e 24:00 óráig lehet képeket nevezni.
 
Ha ettől eltérő időpontban nevezel egy képet, akkor a nevezett kép automatikusan a rákövetkező legközelebbi verseny-ciklusban fog indulni!
 
•  A második időszak a nevezett fotók értékelésére, a szavazásra szolgál.
 
Az adott verseny-ciklusba nevezett képere az adott hónap második felében lehet szavazni, a zsűri is ekkor lát munkához. Ez az időszak hivatalosan az adott hónap 16. napján 00:00 órakor kezdődik, és az adott hónap utolsó napján 24:00 órakor ér véget.
 
Amennyiben egy képet ebben az időszakban neveznél be, akkor az a kép a fentiek szerint már a következő verseny-ciklusra neveződik, mely a következő hónap elején indul!
 
A versenyre nevezhető képekre vonatkozó megkötéseket az adott verseny leírása tartalmazza, melyet legkésőbb a nevezés során elolvashatsz. Javasolt a kiírásban szereplő megkötéseket betartanod, mert bár szankciókban nem részesülsz, és bár a közönségdíjra lehet esélyed, de a fődíjat biztosan nem nyerheted meg. A képekre vonatkozó egyéb megkötéseket a Szabályzat Feltöltés című bekezdése alatt olvashatod.
 


__________________________________________________________________________________________________ ForoRace.DigiNews Szabályzat - További információ: support@fotorace.hu