Miért került a képem a Tanulószobába?

A Fotorace oldalán a fotókat kizárólag minőségi szempontok szerint szűrjük. A képed így a moderátorok szubjektív döntése alapján, minőségi kifogások miatt került a Tanulószobába. További részletes informácikókat találsz ezzel kapcsolatban a Tanulószoba leírásánál, illetve a Szabályzatban is.

Az ilyen áthelyezésekhez legalább három moderátor együttes döntésére van szükség. Viszont a moderátorok nincsenek mindig kellő számban jelen az oldalon az ilyen döntésekhez, így könnyen előfordulhat hogy bizonyos időszakokban sokkal "szigorúbb" a szűrés, míg más időszakokban esetleg alacsonyabb minőségű képek sem kerülnek a Tanulószobába. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a moderátorok is csak emberek, akik saját ízléssel rendelkeznek. Ezért nem feltétlenül fog "átmenni a rostán" az a tökéletes(!) kép, ami nekik nem tetszik. Sőt mivel "munkájukat" kizárólag az oldal iránti elkötelezettségből végzik, így bár részedről jogos az elvárás egy részletes indoklásra, ezt a plusz feladatot nem kényszeríti rájuk a FotoRace üzemeltetői köre. Inkább megköszönjük nekik, hogy ennyivel is hozzájárulnak a Fotorace fejlődéséhez.

Azonban sajnos mi is látjuk, hogy ez a szűrési rendszer nem feltétlenül a legtökéletesebb. Merthogy a fentieket olvasva arra gondolhatsz, hogy "Na persze, akkor csak direkt kiszúrásból rám szálltak!", vagy "Hát ezek nem is értenek hozzá, hogy képzelik ezt!?", vagy "Indoklás nélkül??? Ez nem járja!" stb. Emiatt ha úgy érzed, hogy az áthelyezés teljesen indokolatlan, akkor kérlek tekintsd úgy hogy a Fotorace hibázott veled szemben! Ebben az esetben elnézésedet kérjük.

Továbbá kérlek oszd meg velünk javaslataidat, mellyel javíthatunk ezen a rendszeren!

Megértésedet, és türelmedet köszönöm.

Üdvözlettel,
FotoRace Adminisztrátor__________________________________________________________________________________________________ ForoRace.DigiNews - További információ: support@fotorace.hu